1.Fogalommeghatározások
1.1. A jelen dokumentumban a következő nagybetűs kifejezések – ha a szövegkörnyezet másként nem rendelkezik – az alábbiakban meghatározott jelentéssel bírnak:
OLDAL: a MOVE ECO S.R.L.-hez tartozó, a www.moveeco.hu címen található internetes OLDAL, amelyen keresztül a HASZNÁLÓ hozzáfér a MOVE ECO S.R.L. által kínált/szolgáltatott szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos információkhoz, amelynek székhelye Haieu, str. Trandafirilor, 13. szám alatt található, a kereskedelmi nyilvántartásba J5/1624/2016 szám alatt bejegyzett, 36472365 egyedi regisztrációs kóddal rendelkező cég.
FELHASZNÁLÓ: az a személy, aki magán- vagy szakmai céllal hozzáfér az OLDALOMHOZ, és aki elfogadta az OLDALOM FELTÉTELEIT, és teljesítette a regisztrációs folyamat valamennyi követelményét;
FELHASZNÁLÁS: az OLDALAK olyan használata, amely ellentétes az iparági gyakorlattal, a hatályos szabályzatokkal és jogszabályokkal, vagy bármilyen más olyan módon, amely kárt okozhat a moveeco.hu-nak.

Vevő: természetes személy, jogi személy (társaság) vagy egyéb jogi személy, aki a Megrendelést kiadja.

 • Eladó: MOVE ECO S.R.L. kereskedelmi társaság, székhelye Haieu, str. Trandafirilor, nr.13, bejegyezve a cégbíróságon J5/1624/2016 szám alatt, C.U.I. 36472365, IBAN kód RO55BTRLHUFCRT0361546101, megnyitva a Banca Transilvania banknál.
 • Adásvételi szerződés – minden olyan szerződés, amelynek értelmében a kereskedő átadja vagy vállalja, hogy átadja a termékek tulajdonjogát a fogyasztónak, és a fogyasztó megfizeti vagy vállalja, hogy megfizeti azok árát, beleértve a termékekre és szolgáltatásokra egyaránt kiterjedő szerződéseket;
 • távollevők között kötött szerződés – a kereskedő és a fogyasztó között szervezett távértékesítési vagy távszolgáltatás keretében, a kereskedő és a fogyasztó egyidejű fizikai jelenléte nélkül, egy vagy több távközlési eszköz kizárólagos használatával a szerződés megkötésének időpontjáig bezárólag megkötött szerződés.
 • Vásárlókosár: a Vásárló által a weboldalon vásárlás céljából kiválasztott összes Termékből álló kosár online formája.
 • Termékek és szolgáltatások: minden olyan, a Megrendelésben meghatározott tárgyi termék és/vagy szolgáltatás, amelyet az SC Move Eco biztosít a Vevő számára.
 • Megrendelés: elektronikus dokumentum, amely a Vevő és az SC Move Eco SRL közötti elektronikus kommunikációs formaként működik, amelyben az eladó vállalja a termékek szállítását, a vevő pedig a termékek átvételét és kifizetését.
 • Fiók: a weboldal egy e-mail (felhasználónév) és egy jelszó segítségével elérhető része, amely lehetővé teszi a vevő számára a megrendelés leadását. A rész tartalmazza a vevőre vonatkozó információkat, az oldalra vonatkozó előzményeit (megrendelések, számlák, kedvenc termékek). A vevő felelőssége, hogy a fiók létrehozásakor megadott adatok helyesek és naprakészek legyenek.

2.Site tartalom
2.1. A WEBOLDALON közzétett információk a moveeco.hu-ról, az általa forgalmazott termékekről, partnereiről és egyéb, a Move Eco S.R.L. által a FELHASZNÁLÓK számára érdekesnek ítélt információk.
2.3. A Move Eco S.R.L. a tulajdonosa a WEBOLDALRA vonatkozó valamennyi szellemi tulajdonjognak, nevezetesen annak kialakításának és tartalmának, valamint a Move Eco által bejegyzett és a WEBOLDALON közzétett valamennyi védjegynek. A HASZNÁLÓ köteles tiszteletben tartani a Move Eco valamennyi, a hatályos jogszabályok által előírt szellemi tulajdonjogát.
3.Az oldal használata
3.1. A HASZNÁLÓ vállalja, hogy az OLDALAT-hozzáférést és -használatot olyan célokra és olyan eszközökkel végzi, amelyek nem minősülnek visszaélésnek.
4.A felelősség korlátozása Move Eco
4.1. Felelősség az OLDAL tartalmáért: A Move Eco nem vállal és nem is vállal felelősséget a hibák, pontatlanságok vagy elavult információk által okozott károkért, amelyeket az OLDALON közzétett vagy fenntartott, nem az ő hibájából eredő hibák, pontatlanságok vagy elavult információk okoznak.

4.2. Ha az árak vagy egyéb termék/akció adatai hibásan kerültek feltüntetésre, többek között azért, mert azokat hibásan vitték be az adatbázisba, fenntartjuk a jogot, hogy az adott termék szállítását lemondjuk, és a lehető leghamarabb telefonon/e-mailben értesítjük a vásárlót a hibáról, ha a terméket még nem szállították ki.
4.3. Az Oldalon bemutatott pótalkatrészek és tartozékok jellemzői a gyártók és/vagy beszállítók által átvett/megadott adatok, és a Move Eco nem vállal felelősséget ezen információk pontosságáért.
4.4. A jelen OLDALON található termékek árai tájékoztató jellegűek, és bejelentés nélkül változhatnak. Az OLDALON bemutatott akciók a megadott időszakban érvényesek. Ahol nincs feltüntetett időszak, ott a rendelkezésre álló készlet erejéig érvényesek. Az ezen az OLDALON bemutatott összes termék a fizikai készlet erejéig kapható. A készlet kimerülése esetén a Move Eco képviselője alternatívákat kínál, más, a megrendelt termékhez hasonló megjelenésű és műszaki jellemzőkkel rendelkező termékek bemutatásával, amelyek készletei kimerültek.
4.5. Továbbá, a képek az OLDALON példaként szerepelnek, és a leszállított termékek a jellemzők, a design változása miatt a gyártók előzetes értesítése nélkül is eltérhetnek a képektől.

4.6. Az előrendelhető termék olyan termék, amelyet piacra dobnak, és amelyet a piacra dobás előtt meg lehet vásárolni. A Szállító fenntartja a jogot, hogy a megjelenés időpontját előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. Az előrendelt termékek ugyanúgy kerülnek a kosárba, mint bármely más termék az online áruházban. Az előrendeléssel Ön biztosítja, hogy a terméket a bevezetés után azonnal megkapja, és hogy kedvező áron juthat hozzá a termékhez. Az előrendelt termékeket az indulás napján vagy az indulás utáni 15 munkanapon belül szállítják ki, ha a termék az indulás napján a Move Eco készletében van. Ha a termék a Move Eco birtokába az indulás után érkezik, a terméket a Move Eco raktárkészletében lévő terméktől számított 20 munkanapon belül szállítják ki. Az előrendeléseket ugyanúgy kell kifizetni, mint a normál megrendeléseket, az elfogadott fizetési módok bármelyikével. Mindkét esetben (utánvétes fizetés vagy online fizetés) meg kell várni az üzemeltető telefonos vagy e-mailes visszaigazolását, amikor a termék elérhetővé válik. Az előrendelést bármikor lemondhatja. Ha már kifizette, akkor választhat, hogy visszaküldi az összeget, vagy jóváírja a számláján egy másik megrendeléshez.
Figyelem – minden illetéktelen beavatkozás a termékgarancia elvesztését vonja maga után!
4.7. A Move Eco fenntartja magának a jogot, hogy kiegészítse és módosítsa az OLDALON található bármely információt.
4.8. Az OLDALON bemutatott termékek és/vagy szolgáltatások által okozott bármely probléma a problémáknak a HASZNÁLÓ általi írásbeli bejelentésétől számított 15 munkanapon belül békés úton kerül rendezésre.
Internet böngésző használata: A Move Eco garantálja az Oldal optimális használatát legalább az Edge, Google Chrome használatával.
4.9 A Move Eco nem felel a Honlap hibás működéséből eredő károkért, valamint azokért, amelyek abból erednek, hogy a Honlapon közzétett egyes linkek nem érhetők el.

A termékek szállítása :
5.1:
Megjegyzés: A megrendelés regisztrálása nem jelenti a megrendelés megerősítését. A megrendelés beérkezését követően azt üzemeltetőink feldolgozzák, hogy megerősítsék és megállapítsák a szállítási részleteket.
A szállítási idő a teljes megrendelés beérkezésétől számított 7 és 10 nap között van. Telefonon értesítjük Önt, amikor a rendelés elhagyja raktárunkat. Ha egy meghatározott időpontban szeretné a kiszállítást, kérjük, rendelése leadásakor jelezze felénk.

5.2. Szállítás és kiszállítások:
A megrendelések szállítása és kiszállítása expressz futárszolgálattal vagy saját flottánkkal történik ,hétfőtől péntekig. és a szállítási költségeket (rendelés és visszaszállítás) a megrendelő viseli. A szállítás minden egyes kiszállított tricikli után külön-külön fizetendő.
5.3. A termékek visszaküldése:
Fogyasztóként joga van írásban értesíteni minket arról, hogy eláll a termék(ek) megvásárlásától a info@moveeco.hu e-mail címen vagy a weboldalon keresztül (RMA űrlap) .Önnek joga van indoklás nélkül elállni a szerződéstől a termék(ek) átvételétől számított 14 napon belül. A termék(ek)nek nem szabad sérülés vagy kopás jeleit mutatniuk, tökéletes működési állapotban kell lenniük, és a termékhez mellékelni kell minden olyan dokumentumot, amellyel együtt szállították. A termék megsemmisülése, sérülése vagy hibás működése lehetetlenné teszi a termékek visszaküldését, és a Move Eco SRL nem tehető felelőssé.
A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, aki bármilyen szállítási szolgáltatást választhat.
FIGYELEM: A visszaküldött termékek értékének visszatérítése csak a termékek állapotának az eladó általi ellenőrzése és megerősítése után történik, a termékhez mellékelt összes dokumentum megléte után, a visszaküldés regisztrálásától számított 30 napon belül. A visszaküldéssel kapcsolatos minden ilyen kérést/bejelentést a info@moveeco.hu címre kell küldeni.

Ha a vásárló írásban kéri, és a termék megfelelő, a Move Eco SRL képes lesz a visszaküldött termékeket más termékekkel helyettesíteni. Ebben az esetben a visszaküldés költségei a fogyasztót terhelik.
5.4. Tájékoztatjuk, hogy a termékek esztétikai hiányosságaira vonatkozó panaszokat figyelembe vesszük és csak akkor vesszük figyelembe, ha azokat a termék átvételétől számított első 48 órán belül jelzik.
5.5. Az online rendelés teljesítésének fizetési módjai: utánvétel, online bankkártyával, fizetési megbízás. Amennyiben az online bankkártyás fizetést választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetés regisztrálása nem garantálja a megrendelés visszaigazolását és kézbesítését. Amennyiben a megrendelés nem kerül visszaigazolásra (a megrendelés feldolgozásának határideje 72 óra), a befizetett összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük az Ön számlájára.
5.6. Termékgarancia
A jótállási időszakot a termékhez mellékelt jótállási jegy tartalmazza. Kérjük, őrizze meg a vásárlási számlát, a jótállási jegyet és a használati útmutatót arra az esetre, ha a termék nem megfelelőségével kapcsolatban bármilyen panasza lenne. Bármilyen reklamáció esetén kérjük, küldjön nekünk írásos panaszt. A termék hibája esetén a fogyasztónak joga van a termék javítását, kicserélését vagy adott esetben a termék értékének visszatérítését kérni. Reklamáció esetén az eladó kijavíthatja a terméket, kicserélheti azt egy azonos termékre, vagy ha az nincs raktáron, akkor egy másik termékre, az árkülönbözet kifizetésének vagy visszatérítésének lehetőségével. Ha az eladó úgy találja, hogy a termék nem javítható, kicseréli azt. Ha a termék nem áll rendelkezésre, és a fogyasztó nem kívánja a hibás terméket másik termékkel helyettesíteni, az eladó az írásbeli panasz és a hibás termék kézhezvételétől számított legfeljebb 15 naptári napon belül visszatéríti a fogyasztónak a termék árát.

A termékek olyan sérülései, amelyekről a fogyasztó a termék átvételekor nem szerzett tudomást, a garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá. A termék jogosulatlan manipulálása, az utasítások be nem tartása és a terméknek a terméktől eltérő körülmények között történő használata érvényteleníti a garanciát.
5.7. A húsvéti, téli és fekete pénteki ünnepek, valamint egyéb vállalati akciók idején egy megrendelés feldolgozása és kiszállítása 15-20 munkanapot vehet igénybe.
5.8. A Move Eco nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, költségért, perért, követelésért, kiadásért vagy egyéb kötelezettségért, amennyiben azok közvetlenül az Általános Szerződési Feltételek be nem tartásából erednek.

 1. A Moveeco.hu WEBOLDAL elérése
  Ez a FELHASZNÁLÓK beleegyezését jelenti, hogy személyes adataikat a Move Eco S.R.L. vállalat tárolja és feldolgozza.
  Ezen adatok feldolgozásának céljai a következők:
  -adatbázis létrehozása statisztikai jelentésekhez, tájékoztatás a Move Eco S.R.L. által bármilyen kommunikációs eszközzel (e-mail, telefon, SMS, stb.) végzett promóciókról vagy tevékenységekről A MOVE ECO S.R.L. az ezen az oldalon gyűjtött információk kizárólagos tulajdonosa, és vállalja, hogy a személyes adatokat nem adja tovább harmadik félnek eladás, részleges nyilvánosságra hozatal vagy bérbeadás útján.
  Ez alól a szabály alól csak a közvetlen marketingtevékenységet folytatók képeznek kivételt, akik a Move Eco által jóváhagyott különböző konkrét műveleteket hajtanak végre, a Jogi Osztály által hitelesített NDA (titoktartási megállapodás) és szerződés alapján.

7.Adatgyűjtés
Ez különböző speciális módokon és eszközökkel történik, mint például: professzionális forgalomkövető szoftver, hírlevélkezelő alkalmazás, a felhasználók által kitöltött, az oldalon elérhető különböző kapcsolatfelvételi űrlapok adatbázisokba történő mentése, online kérdőívek stb. Az IP-címeket a böngészési szokások elemzésére, az oldal adminisztrálására, a felhasználói érdeklődések nyomon követésére és demográfiai információk gyűjtésére használjuk belső használatra. Mindezt azért tesszük, hogy az oldal használata könnyebbé váljon, és hogy a felhasználók érdeklődési körének minél jobban megfelelő információkat tegyünk közzé.
8.Korlátozott hozzáférés és (nem)előfizetés
Az oldalnak vannak olyan területei, amelyek regisztrációt (lásd Regisztráció) vagy feliratkozást (lásd Hírlevél) igényelnek. A hírlevél esetében minden egyes kiadás/értesítés tartalmazza a leiratkozás lehetőségét is; amint ezt a lehetőséget megnyitják, a leiratkozás azonnal érvénybe lép, és nincs szükség további megerősítésre a felhasználó részéről. A regisztráció típusától függően (honlapfiók létrehozása, hírlevélre való feliratkozás, online hitelkérelem) a felhasználótól olyan adatokat kérhetnek, mint például: név, vezetéknév, e-mail cím, cím, cég stb. Ezek az adatok az előfizetői fiók azonosítására, érvényesítésére vagy kiegészítésére, az online hitelkérelemben megadott adatok értékelésére szolgálnak.
9.Sütik
A moveeco.hu weboldal cookie-kat használ, amelyek a felhasználó számítógépén, mobil végberendezésén vagy más eszközén tárolt adatok, amelyek a felhasználóra vonatkozó információkat tartalmaznak. A cookie-mechanizmus használata előnyös a látogatók számára, mivel lehetővé teszi a weboldalon való navigációs lehetőségek tárolását, mint például a weboldal megjelenítési nyelve, a bizonyos oldalak megjelenítésekor alkalmazott szűrők típusa, a weboldal tartalmához való gyors hozzáférés érdekében a felhasználónév és a jelszó tárolása. A cookie-k elfogadásának megtagadása nem jelenti azt, hogy a felhasználó nem férhet hozzá a weboldal böngészéséhez, a tartalom olvasásához. A cookie-k segítségével a webhely tulajdonosai nyomon követhetik és szegmentálhatják a felhasználók érdeklődését a webhely bizonyos területei vagy alkalmazásai iránt, ami lehetővé teszi számukra, hogy javítsák a böngészési élményt, releváns tartalmat mutassanak be a felhasználó számára stb.
Azokat a cookie-kat, amelyek tárolása a felhasználó terminálján technikailag nem kötelező, csak akkor használjuk, ha a felhasználó a feltüntetett kategóriák bejelölésével kifejezetten és egyértelműen hozzájárul a használatukhoz. A felhasználó bármikor visszavonhatja hozzájárulását a használt böngésző beállításainak módosításával, a Sütikre vonatkozó politikával összhangban.

10.Links
Ez az oldal más oldalakra mutató linkeket tartalmaz, de a Move Eco nem felelős ezen oldalak adatvédelmi politikájáért. Javasoljuk, hogy először a jogi feltételeket és a személyes adatok gyűjtésére vonatkozó egyéb információkat tanulmányozza át. A jelen szövegben meghatározott szabályok csak az ezen az oldalon gyűjtött adatokra vonatkoznak.
11.Értesítések és intézkedések a felhasználói adatokkal kapcsolatban
A felhasználók keltezett és aláírt, a Move Eco címre küldött írásbeli kérésére a Move Eco köteles:
a) megerősíteni a kérelmezőknek, hogy kezel-e személyes adatokat vagy sem; ezt ingyenesen teszi meg
b) díjmentesen helyesbíti, frissíti, zárolja, törli vagy anonimizálja azokat az adatokat, amelyek feldolgozása nem felel meg a személyes adatok feldolgozása tekintetében az egyének védelmére és az ilyen adatok szabad áramlására vonatkozó rendelkezéseknek;
c) a Move Eco számára megadott, rá vonatkozó személyes adatokat strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban továbbítja a felhasználónak egy másik adatkezelőnek történő továbbítás céljából;
d) a felhasználó személyes adatainak feldolgozását a felhasználó kérésére megszünteti.
12.A változások közlése
Ha a felhasználó azonosító adatai megváltoznak (például irányítószám), vagy ha a felhasználó le kíván mondani szolgáltatásainkról, gondoskodunk a felhasználó által ránk bízott személyes adatok helyesbítéséről, frissítéséről vagy törléséről. Ezt a regisztrációs oldalon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül teheti meg.
A jelen szabályzat feltételeinek bármilyen változásáról e-mailben tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy mindig tájékozottak legyenek arról, milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, és milyen körülmények között, ha egyáltalán nyilvánosságra hozzuk azokat. A felhasználók hozzájárulhatnak vagy nem járulhatnak hozzá az adatok más célokra történő felhasználásához. Az adatokat annak a szabályzatnak megfelelően használjuk fel, amely alapján az adatokat gyűjtöttük, az Adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint.

13.Biztonság
Ez az oldal minden szükséges biztonsági intézkedést megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében. Amikor személyes adatokat tölt ki a weboldalunkon, az információk mind offline, mind online védelmet élveznek. Minden személyes adat feldolgozása biztonságos oldalakon keresztül történik SSL titkosítással, amelyet egy kis doboz szimbólummal jelölünk, amelynek pozíciója a használt böngésző típusától függően változik (pl. az ablak alján, ha Microsoft Internet Explorer böngészőt használ, vagy az ablak tetején, ha Google Chrome böngészőt használ). Az ezen az oldalon alkalmazott biztonsági előírásokról további információkat a Súgó részben talál.
A „moveeco.hu használati feltételeinek” elfogadásával a felhasználók minden kockázatot vállalnak.

14. A feltételek megszegése
Abban az esetben, ha a Move Eco SRL nem teljesíti kötelezettségeit, a vevő köteles értesíteni az eladót a feltételek megszegéséről. Ha a két fél nem tud ésszerű időn belül megoldást találni, a vevő a megrendelést a info@moveeco.hu e-mail címen a szállítás előtt lemondhatja.
Vis maior
A felek nem tehetők felelőssé a teljesítés elmaradásáért, ha ez a helyzet vis maior esemény miatt áll elő. A vis maior eseteket törvény szabályozza és határozza meg.