Ha vissza szeretne egy terméket küldeni, kérjük, használja az ITT található űrlapot.

Ha a szállítási költségek megyénkénti térképét szeretné megtekinteni, azt a szöveg végén találja.

A termékek kiszállítása

1.1. Szállítási határidők:

Megjegyzés: A megrendelés regisztrálása nem jelenti a megrendelés megerősítését. Miután a megrendelés beérkezett, üzemeltetőink feldolgozzák azt a visszaigazolás és a szállítás részletei érdekében.

A szállítási idő a teljes megrendelés beérkezésétől számított 7 és 10 nap között van. Telefonon értesítjük Önt, amikor a megrendelés elhagyja raktárunkat. Ha egy meghatározott időpontban szeretné a szállítást, kérjük, rendelése leadásakor jelezze felénk.

1.2. Szállítás és kiszállítások:
A megrendelések szállítása és kiszállítása expressz futárszolgálattal vagy saját flottánkkal történik ,hétfőtől péntekig és a szállítási költségeket (rendelés és visszaszállítás) a megrendelő viseli. A szállítás minden egyes kiszállított tricikli után külön-külön fizetendő.

 


1.3. A termékek visszaküldése:
Fogyasztóként joga van írásban értesíteni minket arról, hogy eláll a termék(ek) megvásárlásától a info@moveeco.hu e-mail címen vagy a weboldalon keresztül (RMA űrlap) Joga van indoklás nélkül elállni a szerződéstől a termék(ek) átvételétől számított 14 napon belül. A termék(ek)nek nem szabad sérülés vagy kopás jeleit mutatniuk, tökéletes működési állapotban kell lenniük, és a termékhez mellékelni kell az összes dokumentumot, amellyel együtt szállították. A termék megsemmisülése, sérülése vagy hibás működése lehetetlenné teszi a termékek visszaküldését, és a Move Eco SRL nem tehető felelőssé.
A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, aki bármilyen szállítási szolgáltatást választhat.

 


FIGYELEM: A visszaküldött termékek értékének visszatérítése csak a termékek állapotának az eladó általi ellenőrzése és megerősítése után történik, a termékhez mellékelt összes dokumentum megléte után, a visszaküldés regisztrálásától számított legfeljebb 30 napon belül. A visszaküldéssel kapcsolatos minden ilyen kérést/bejelentést a office@moveeco.ro címre kell küldeni.

 


Ha a vásárló írásban kéri, és a termék megfelelő, a Move Eco SRL képes lesz a visszaküldött termékeket más termékekkel helyettesíteni. Ebben az esetben a visszaküldés költségei a fogyasztót terhelik.

1.4. Tájékoztatjuk, hogy a termékek esztétikai hiányosságaira vonatkozó reklamációkat figyelembe vesszük, és csak akkor vesszük figyelembe, ha azokat a termék átvételétől számított 48 órán belül jelzik.

1.5. Az online rendelés teljesítésének fizetési módjai: utánvétel, online bankkártyával, fizetési megbízás. Amennyiben az online bankkártyás fizetést választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetés regisztrálása nem garantálja a megrendelés visszaigazolását és kézbesítését. Ha a megrendelés nem kerül visszaigazolásra (a megrendelés feldolgozásának határideje 72 óra), a befizetett összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük az Ön számlájára.

1.6. Termékgarancia
A jótállási idő a termékhez mellékelt jótállási jegyben meghatározott időtartam. Kérjük, őrizze meg a vásárlási számlát, a jótállási jegyet és a használati útmutatót arra az esetre, ha a termék nem megfelelőségével kapcsolatban bármilyen panasza merülne fel. Bármilyen reklamáció esetén kérjük, küldjön nekünk írásos panaszt. A termék hibája esetén a fogyasztónak joga van a termék javítását, kicserélését vagy adott esetben a termék értékének visszatérítését kérni. Reklamáció esetén az eladó kijavíthatja a terméket, kicserélheti egy azonos termékre, vagy ha az nincs raktáron, akkor egy másik termékre, az árkülönbözet kifizetésének vagy visszatérítésének lehetőségével. Ha az eladó úgy találja, hogy a termék nem javítható, akkor kicseréli azt. Ha a termék nem áll rendelkezésre, és a fogyasztó nem kívánja a hibás terméket másik termékkel helyettesíteni, az eladó az írásbeli panasz és a hibás termék kézhezvételétől számított legfeljebb 15 naptári napon belül visszatéríti a fogyasztónak a termék árát.

Az olyan termékkárosodásra, amelyről a fogyasztó a termék átvételekor nem tájékoztatta az eladót a garancia keretében, a garancia nem terjed ki. A termék jogosulatlan manipulálása, a használati utasítás be nem tartása és a terméknek a terméktől eltérő körülmények között történő használata érvényteleníti a garanciát.

5.7. A húsvéti, téli és fekete pénteki ünnepek, valamint egyéb vállalati akciók idején egy megrendelés feldolgozása és kiszállítása 15-20 munkanapot vehet igénybe.

5.8. A Move Eco nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, költségért, perért, követelésért, kiadásért vagy egyéb kötelezettségért, amennyiben azok közvetlenül az Általános Szerződési Feltételek be nem tartásából erednek.