Romániai gyár, egyedülálló Európában

A Move Eco egy egyedülálló európai elektromos tricikligyártó, amely 2016-ban alakult és felfelé ívelő tendenciát mutat. Célunk, hogy a jövő ECO termékeinek választékát kínáljuk. Termékeinket Romániában a Move Eco gyártósoron szereljük össze, és a gyártásból való kilépéskor szakemberek tesztelik őket.

A Move Eco gyár Haieu településen található, két termálvizes üdülőhely, Felix és Május 1 között. Ez a helyszín tükrözi vállalkozásunk fő fókuszát, mivel egy barátságos helyen vagyunk, közel a vidéki és városi területek határához, egy olyan területen, ahol az emberek csodálatosak és egy igazi családot alkotnak, akik örömmel dolgoznak ezen a területen.

Mindig figyelembe vesszük az európai ügyfeleink visszajelzéseit, hogy európai értékű garanciát és szolgáltatást nyújtsunk.

Az elektromos triciklik számos háztartási igényt kielégítenek

Az elektromos triciklik olyan járművek, amelyek elektromos motort használnak és konnektorról tölthetők. Környezetbarát megoldást jelentenek az egyéni közlekedésre, mivel nem bocsátanak ki szennyező gázokat, és alacsony a környezeti hatásuk. Az elektromos triciklik emellett kényelmes és gazdaságos választásnak is számítanak, mivel nem igényelnek magas karbantartási költségeket és jó hatótávolsággal rendelkeznek. Az elektromos triciklik ideálisak azok számára, akik könnyen kezelhető, több száz kilogrammos terhek szállítására alkalmas közlekedési eszközt szeretnének.

Termékeink közül a legkeresettebbek a CARGO-250 / CARGO-500 / CARGO-700 elektromos tricikli márkák, amelyek többféle vonzó és strapabíró színben (hadseregzöld, kék, piros) kaphatók. Ezeket Romániában, a MoveEco gyártósorán szerelik össze, és a gyártási folyamat végén szakemberek tesztelik, akik naponta kapnak visszajelzést ügyfeleinktől Európa-szerte, így garantáltan európai szolgáltatási értéket kínálnak.

Ezeket az információkat érdemes figyelembe venni a választáskor, és bátran ajánljuk a MoveEco termékeket. Az elektromos triciklik maximális sebessége 45km/h, 4-5 db 60V/20Ah, 60V/45Ah akkumulátorral működnek és 35-50 km-es hatótávolsággal rendelkeznek, kefe nélküli DC 1000W-os motorral működnek. Két tengellyel és dömperrel (emelhető kis raktérrel) vannak felszerelve, és bármilyen típusú tevékenységhez ajánlottak, legyen az háztartási, sport vagy különböző hobbik.

A szervezet neve: Move Eco S.R.L.
A cégjegyzékben szereplő nyilvántartási szám: J05/1624/2016
Egyedi azonosítókód: 36472365
Cím: Biharkeresztes, Széchenyi u.46 Magyarország
E-mail: info@moveeco.hu
Telefon: +36-21-200-0414